Info forum nou

Creat de Tavi, Ian 06, 2024, 11:24 AM

« precedentul - următorul »

Tavi

Pe acest forum se pot atasa fisiere de pana la 125Mb , acestea vor ramane tot timpul pe forum
Se poate atasa deci un fisier de maxim 125Mb
Maxim 10 fisiere intr-o postare - toate 10 nu pot depasi 125Mb insumat
Se pot selecta si incarca 10 fisiere odata
Fisierele mai mari de 125Mb le voi pune pe wetransfer si pe forum pun doar link-ul
Link-urile expira in 7 zile timp in care cine a cerut softul respectiv are timp sa il descarce
Userii fara acces si vizitatorii nu pot vedea nicio postare , niciun link si niciun atasament
Doar aceste rubrici informative
Doar abonatii la revista au acces , forumul este pentru ei

Hostingul pe care este acest forum are limita 200.000 inodes
Asta inseamna numarul total de fisiere si foldere / subfoldere aflate pe server
Forumul in stadiul actual are aproximativ 1800 inodes , probabil cand se va mai dezvolta va urca pana la 3000 maxim
Am verificat pe forumul vechi si sunt atasate aproximativ 12.000 fisiere in 15 ani sau de cand e el
Asta inseamna ca limita de 200.000 pe care o are acest hosting este foarte buna pentru acest forum si putem atasa fisiere fara probleme si de 10 ori mai mult decat pe vechiul forum si tot ne ajunge 15 ani

Tavi

Absolut tot ce imi cer abonatii pe grup sau mail pun aici ca sa poata lua toti abonatii
Ce este mai mic de 125Mb ramane aici si se poate gasi cu search rapid pe forum
Linkurile care expira ptr fisierele mari vor fi actualizate cand mai are nevoie altcineva , in aceeasi postare ca sa nu facem zeci de postari cu acelasi subiect
Astel incet incet forumul va deveni o baza de date accesata pe baza de user si parola
Recomand la toti abonatii sa isi faca user , pana acum si-au facut mai putin de 25% desi am anuntat pe toti

Tavi

In dreapta sus avem bara de cautare
Avem optiuni de cautare pe tot forumul - recomandat , sau in topicul respectiv unde ne aflam
Pe masura ce forumul acumuleaza informatie optiunea de cautare devine absolut necesara