Wetransfer pune limita de timp 1 an

Creat de Tavi, Dec 21, 2024, 12:43 AM

« precedentul - următorul »

Tavi

de luna asta Wetransfer cu nesimtire a pus limita de 1 an la fisiere ptr pachetul maxim Ultimate

am primit raspunsul final ca ma cert cu ei de o saptamana

si nu poti prelungi valabilitatea , cand se face 1 an astia sterg tot , incredibil , desi le platesc

prin urmare si-asa deci , gata cu softurile pe transfer , nu mai scot nimic nou din 2025

eu nu ma apuc in fiecare an sa incarc aceleasi Tera de softuri si sa trimit iar la toti noile linkuri , am si altele mai bune de facut

1001 , 1002 si Megapack I , II si III nu au limita de expirare , o sa ramana cat timp platesc abonamentul

cand nu se vor mai vinde stick-uri si nu mai merita sa platesc , anunt pe toti cu 6 luni inainte sa aiba timp sa descarce tot

softurile de la revistele care apar din 2015 inainte sper ca fiecare o sa poata sa si le descarce timp de un an ca sunt 40Gb la fiecare nr , nu ceva de speriat

asa ca cine vrea sa ramana cu ce a cumparat , sa isi ia incet incet hdd-uri , ssd-uri , etc , se pare ca nici cu bani nimic nu e forever pe netul asta

zilele urmatoare trimit la toti care au cumparat stick-uri , bonusurile pentru 2024

acestea deja au limita de expirare 1 an , apoi le sterge compelt wetransfer , voi anunta in mail pe fiecare sa stie

alt hosting la altii nu mai platesc ptr ca au preturi triple si nu merita , nu e lumea atat de interesata ca sa investesc asa mult , e nerentabil ptr mine

1001 a fost cumparat de N clienti = 100% sa zicem

1002 de 75%

Megapack I de 40% desi am pus mai multe

Megapack II de 30% desi am pus si mai multe

Megapack II de 25% desi am pus mult mai multe

No asta , nu e interes , am si altele de facut , nu pot pedala in gol

Multumesc

Hello there,

Thank you for reaching out to WeTransfer Support and thanks for sharing your thoughts!

I'd be happy to help clarify the current situation with the no expiration date feature.

I can confirm that the no expiration date feature is no longer available. We made the decision to remove the feature to optimize platform security, and implemented the change a few months ago.

At the time, we decided to retain the feature for a while to avoid disruption for customers who were still using the feature. However, as we restructured our plans, we rolled out this change for all our customers, meaning the no expiration date option is no longer available on our platform.

We sincerely apologize if this transition was not communicated clearly or if it caused you any inconvenience.

====

Salutare,

Vă mulțumim că ați contactat WeTransfer Support și vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit gândurile!

Aș fi bucuros să vă ajut la clarificarea situației actuale cu funcția fără dată de expirare.

Pot confirma că funcția fără dată de expirare nu mai este disponibilă. Am luat decizia de a elimina funcția pentru a optimiza securitatea platformei și am implementat schimbarea în urmă cu câteva luni.

La momentul respectiv, am decis să păstrăm funcția pentru o perioadă pentru a evita întreruperea clienților care încă o foloseau. Cu toate acestea, pe măsură ce ne-am restructurat planurile, am implementat această modificare pentru toți clienții noștri, ceea ce înseamnă că opțiunea fără dată de expirare nu mai este disponibilă pe platforma noastră.

Ne cerem scuze sincer dacă această tranziție nu a fost comunicată clar sau dacă v-a cauzat vreun inconvenient.

bedrulegavril

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca ati putea sa-mi trimiteti si mie pachetele de softuri megapak 1 si 2 pe stik acum prin curier si cu urmatorul numar al revistei megapak3?

Tavi

Buna ziua
Pot sa va trimit pe un stick toate trei acum
La doua pachete cumparate la pret intreg , urmatoarele sunt la 125 lei ( fara stick si taxe curier )

Deci pot sa va trimit acum :
Megapack I cu stick si trimis curier = 195 lei
Megapack II se pune ca fisiere pe acelasi stick deci doar 160 lei
Total pachet = 355 lei
Megapack III il pun gratuit acum pe stick ca fisiere si 125 lei la rambursul revistei din aprilie

La fel pe viitor daca vreti 1001 si / sau 1002 , oricare 125 lei

E ok asa ?
Multumesc

bedrulegavril

Tavi

Ok , sa imi lasati un nr de telefon pe privat , nu il am
Multumesc , seara faina

bedrulegavril

Tavi